Raja Yoga Opleiding | Annemiek Latour | Amsterdam

Al eerder een yogaopleiding gevolgd?

Professionele bijscholing voor yogadocenten

Raja Yoga Opleiding Annemiek Latour is een door Vereniging Raja Yoga Nederland erkende docentenopleidingHeb je als yogadocent behoefte aan bijscholing? Volg dan één van onderstaande bijscholingen onder leiding van Annemiek Latour, yogacharya en voorzitter van Vereniging Raja Yoga Nederland).

  • Yoga verdiepen met meditatie: meditatief in de yogahoudingen staan (9 en 16 oktober) lees verder...
  • Yoga verdiepen met adem (6 en 20 november) met ademhalingsoefeningen, Pranayama, serie asana's op de adem, asana's verdiepen met je ademhaling en nog veel meer…...   lees verder…   
  • Lezing Swami Ma Tri op 17 maart 2018 lees verder...

Deze bijscholingscursussen geven je meer inzicht en inspiratie en de lessen zorgen voor verdieping in je docentschap.

Reactie's van cursisten van de bijscholingen:

"Duidelijk , laagdrempelig en heel prettig!"
"Fijne begeleiding , heel praktisch." "Goede uitleg en een goede opfrisser", "persoonlijke aandacht en interactie" , "bijscholing is praktisch en toepasbaar"

Lees meer...

 

Docent: Annemiek Latour
Yogacharya, voorzitter van
Vereniging Raja Yoga Nederland

Raja Yoga Opleiding is aangesloten bij Vereniging Raja Yoga Nederland
ERKENDE OPLEIDING

 

Annemiek is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland

Chris: "De yoga opleiding bij Annemiek Latour geeft mij meer grip op mijn leven doordat ik me meer bewust ben van mijn lichaam én er bewuster mee omga. Ik herken eerder signalen van mijn lijf, waardoor ik bijvoorbeeld sneller rust neem. Ook zeg ik soms dingen/activiteiten af, omdat ze niet goed voelen. Ik ben benieuwd wat er nog meer verandert als ik gevorderd ben, ik ga in september namelijk pas het tweede jaar in! :-))"

Maartje: "Annemiek brengt yoga en het leven van alledag op een transparante manier samen. Ze heeft aandacht voor de groep als geheel én voor het individu. Door haar gevoel voor humor ontstaat er ruimte in de les en bij jezelf. ♡ Dankbaar ♡"

Hanneke: "Voor iedereen die aarzelt met de opleiding te beginnen... DOEN!!! Het is een verrijking voor lichaam en geest, met Annemiek als een zeer goede, persoonlijke en prettige docent. Dank! Ik verheug me op het tweede jaar."

In het herfstnummer van De Yogakrant 2017 verscheen interessant artikel "Ademen jullie nog?" door Annemiek Latour:
Yogakrant herfst 2017

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Ga naar boven