Heb jij aan een andere Raja yoga opleiding één of meerdere studiejaren gevolgd en wil je overstappen naar de opleiding van Annemiek Latour? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek, waarin we kijken in welk cursusjaar je het beste kunnen instromen, om de aansluiting zo veel mogelijk te waarborgen. Klik hier voor meer informatie.

Docent: Annemiek Latour
Yogacharya, voorzitter van
Vereniging Raja Yoga Nederland

Raja Yoga Opleiding is aangesloten bij Vereniging Raja Yoga Nederland
ERKENDE OPLEIDING

 

Annemiek is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland

Aanmelden!

Chris: "De yoga opleiding bij Annemiek Latour geeft mij meer grip op mijn leven doordat ik bewuster van mijn lichaam ben geworden en bewuster met mijn lichaam omga. Ik traceer eerder signalen waardoor ik bijv. sneller mijn rust neem. Ook zeg ik soms dingen/activiteiten af omdat het niet goed voelt. Ik ben benieuwd wat er no meer veranderd als ik verder gevorderd ben, ik ga in september nml pas het 2e jaar in ! :-))"

Patricia: "Net het eerste jaar afgesloten met een leuke lunch, een mooi certificaat ontvangen. Na een jaar voel je al verschil, ik ben een stuk rustiger geworden, ook in m'n hoofd, heb meer energie gekregen en voel meer ruimte in m'n lichaam. Je leert ook veel beter naar je lichaam te luisteren. De lessen zijn elke keer heel fijn met duidelijke uitleg! Even tijd voor jezelf, het voelt totaal niet als een opleiding, maar lekker met jezelf bezig zijn, lekker ontspannen."

Hanneke: "Net het eerste jaar afgesloten met een mooi certificaat en een gezellige lunch. 
Het waren fijne lessen, goede begeleiding, duidelijke uitleg en alles lekker ontspannen zonder dat er druk wordt uitgeoefend. 
Voor de vakantie de nodige persoonlijke asanas meegekregen, om thuis te kunnen oefenen. 
Fijne zomer allemaal!! Ik kijk al uit naar het tweede jaar."

Ga naar boven