Raja Yoga opleiding - Annemiek Latour (Yogacharya)

De opleiding:

De yoga opleiding start september 2017 en gaat door tot juli 2018. Lesdag: wekelijks op de dinsdag 19.00-22.00 uur. In totaal krijg je 600 uur les, de mogelijkheid tot stage lopen in het yogacentrum en kun je naast de klassikale lessen oefenen in kleine yogagroepjes onder supervisie.
Van jong tot oud, mannen en vrouwen, studenten van andere opleidingen: iedereen is welkom!

Kun je niet op de open dag aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Na afloop van de 4 jaar durende Raja Yoga Opleiding - Annemiek Latour ben je gediplomeerd yogadocent, word je ingeschreven in de yogadocentenbank en kun je lid worden van Vereniging Raja Yoga Nederland en Vereniging Yogadocenten Nederland. Via deze twee beroepsverenigingen kun je in contact komen met andere yogadocenten en van elkaar leren. Ook mag je met een diploma op zak het Raja yoga logo gebruiken in bijvoorbeeld advertenties. Met dit internationale erkende diploma kun je overal aan de slag! Een eigen yogacentrum openen, of gaan werken als erkende Yogadocent

Docent: Annemiek Latour
Yogacharya, voorzitter van
Vereniging Raja Yoga Nederland

Raja Yoga Opleiding is aangesloten bij Vereniging Raja Yoga Nederland
ERKENDE OPLEIDING

 

Annemiek is lid van
Vereniging Yogadocenten Nederland

Ga naar boven